Stilling ledig

BergN AS eier og driver velstyrt.no hvor vi tilbyr tjenester til borettslag og sameier. I samarbeid med kundene våre tilbyr vi rens av ventilasjon, spyling av avløp og installasjon av ladestasjoner for el-bil.

I 2018 gjennomførte vi 521 salg til borettslag og sameier over store deler av Norge.

For å dekke etterspørselen fra kundene våre har vi nå behov for å ansette en ny medarbeider. Arbeidet består av å snakke med styreledere i borettslag og sameier og tilby dem en gratis befaring på de tjenestene vi tilbyr.

Den vi søker er pliktoppfyllende, strukturert og glad i å snakke på telefon. Du må beherske norsk muntlig og skriftlig og ha grunnleggende datakunnskaper. Tilfredsstiller du disse kravene, kan vi tilby en spennende stilling i et selskap som er preget av vekst og et godt arbeidsmiljø. Per i dag er vi 4 ansatte i tillegg til ledelsen som hver dag jobber for å hjelpe borettslag og sameier med å vedlikeholde og utbedre bygningsmassen sin.

Arbeidstid er kl. 08.00 – 16.00 mandag til fredag. Som et av få salgsselskap tilbyr vi kun fastlønn. Det betyr ikke at vi ikke er opptatte av å nå budsjettene våre, men at vi har valgt andre måter å nå dette på enn gjennom å knytte lønn til oppnåelse av resultater.

Arbeidssted er Sarpsborg. Vi har siden oppstarten i 2015 holdt til på Greåker, men flytter inn i nye lokaler like ved Tunevannet i august 2019.

For mer informasjon om stillingen, kontakt daglig leder Raymond Berg-Njerve på 922 08 075 eller rn@bergn.no. Søknader sendes til den samme e-postadressen.